Ons bedrijf

 

 

Het bedrijf "Central Freight Services Suriname" (CFSS) is opgericht op10 april 2000 met als doelstelling het verzorgen van binnengekomen en uitgaande geschenkzendingen, "business cargo", internationale verhuizingen zowel per lucht- als zeevracht en locale verhuizingen.

De organisatie wordt getypeerd als een dienstverlenend bedrijf waar er doorstroming van goederen plaats vinden, die geen eigendom zijn van de onderneming. CFSS is begonnen als een eenmanszaak door de initiatiefnemer en tevens de eerste directeur de heer E. Niamut.Met het overlijden van de initiatiefnemer in 2009 zijn er wijzigingen opgetreden in onder andere de organisatiestructuur. Daarnaast is de ondernemingsvorm gewijzigd naar een Naamloze vennootschap in oprichting.

Het bedrijf heeft in haar tienjarig bestaan een snelle, maar stabiele groei doorgemaakt en kan samen met haar partners in Nederland, USA, BraziliŽ, Trinidad, en CuraÁao een kwalitatief goede dienst aanbieden aan haar klanten.


Het kwaliteits beleid        

Central Freight Services Suriname verbindt zich aan een beleid gericht op kwaliteitszorg om gegarandeerd te zijn van een optimale dienstverlening. Een team van gemotiveerde medewerkers draagt bij aan het effectief en efficiŽnt inrichten van de bedrijfsprocessen en het continue verbeteren van deze processen.

Met betrouwbare en vakbekwame medewerkers wordt gewerkt aan het continue voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant binnen de grenzen van wet- en regelgeving en interne standaarden. Central Freight Services Suriname doet alles wat binnen haar vermogen ligt om ervoor te zorgen dat de klant de juiste lading op tijd, in goede conditie, op de juiste plaats ontvangt.

Om dit beleid te realiseren worden jaarlijks doelstellingen geformuleerd die kenbaar gemaakt worden aan alle niveaus binnen de organisatie. Deze doelstellingen worden bewaakt en de voortgang wordt tijdens de managementteam-vergaderingen vastgelegd.

 


CFS Banner

       


 

 

© 2010 Central Freight Services Paramaribo- Suriname. 
Alle rechten voorbehouden
Beste bekeken met IE 4.0 en hoger en scherm resolutie 800 - 600 pixels
Hosted by ITNETSOL n.v.